Oostenrijk

OostenrijkOostenrijk is een prachtig land en het ligt minder ver van Nederland dan je in eerste instantie wellicht zou denken. Met name in de zomer is het land goed per auto of bus bereikbaar, of kun je gewoon de trein nemen. Ook tijdens de wintermaanden is Oostenrijk behoorlijk in trek, al is het dan de moeite waard om te zoeken naar een last minute aanbieding met het vliegtuig. Je staat dan in minder dan een paar uur op de plaats van bestemming, zodat je zo snel mogelijk de lange latten onder kunt binden om van de berg af te gaan.

De winter in Oostenrijk

Met name tijdens de winterperiode is Oostenrijk een populaire vakantiebestemming, je kunt er uitstekend last minute wintersportaanbiedingen naartoe boeken. De Alpen liggen er in al hun pracht wit bij, zodat je van grote hoogte af kunt dalen naar de gezellige dorpjes onderaan de berg. Oostenrijk staat bekend om de mooie skigebieden en de gezellige apres-ski, waar meer te beleven valt dan in bijvoorbeeld Zwitserland. Dankzij de last minutes naar Oostenrijk kun je er op een voordelige manier op wintersport, waarbij je kunt verblijven in een van de charmante chalets waar het land om bekend staat.

Last minute naar de Alpen

Ook tijdens de rest van het jaar kun je last minute naar de Alpen, je kunt dan verblijven tussen de machtige bergen. Uiteraard kun je ook tijdens de zomermaanden met de kabelbanen naar boven, of kun je zelf over de bergwegen rijden. Je kunt er rodelen en genieten van de natuur, er valt van alles te ontdekken in dit land. Dankzij de last minute aanbiedingen naar Oostenrijk betaal je een scherpe prijs, op het moment dat je kort voor vertrek boekt. De reisorganisaties proberen op die manier ook de laatste plekken in de vliegtuigen, bussen en de hotels te vullen, zodat je kunt rekenen op een fijne reis en accommodatie.

Bungalow of chalet huren

Wil je last minute naar Oostenrijk? Dan is het onder andere de moeite waard om goed te kijken naar de bungalows en chalets die er beschikbaar zijn, bijvoorbeeld in het dal of juist halverwege de machtige bergen. Je verblijft dan op een voor het land typische locatie, waardoor je de lokale sfeer op een goede manier mee zal krijgen. Er is niets fijner dan last minute een chalet in Oostenrijk boeken en daar vervolgens iedere morgen wakker worden terwijl je geniet van een prachtig uitzicht over of in de Alpen.