Frankrijk

FrankrijkAls je last minute wilt boeken is het zeker niet verkeerd eens over Frankrijk na te denken. In dit afwisselende vakantieland is er voor iedereen wat te vinden. Misschien hou je van heerlijk relaxen voor de tent of caravan met een goed boek. Maar het kan ook zo zijn dat je juist uitziet naar een strandvakantie waarbij je 's avonds het bruisende nachtleven in kan duiken. Frankrijk biedt een enorm aanbod aan cultuur en schitterende uitstapjes. Boeiende steden, prachtig natuurschoon en een zonnig klimaat staan voor je klaar, als je besluit een last minute naar la douce France te boeken.

Zuid-Frankrijk

Als je een last minute naar Frankrijk boekt, dan is het een heel goed idee om het zuiden met een bezoek te vereren. Het klimaat is daar in de zomer mediterraan waardoor je heerlijk kan zonnen en relaxen. In de streek de Provence vind je geurige kruiden, ongerepte natuur en heel veel zonneschijn. Maar deze provincie heeft je ook een schitterende kustlijn aan te bieden. De regio is hierdoor erg populair bij vakantiegangers en vooral in de zomermaanden kan het er daarom soms erg druk worden. Geniet van de luxe badplaatsen St. Tropez, Cannes, Nice en Antibes waar de jetset over de boulevards flaneert. Of bezoek de zuidelijke streek de Cevennen. Alles lijkt hier nog eeuwenoud, net als in de sprookjesachtige Auvergne met zijn uitgedoofde vulkanen en pittoreske stadjes.

Verschillende vakantieverblijven

Wie een last minute naar Fankrijk boekt, kan in zeer veel verschillende accommodaties neer strijken. Natuurlijk kun je kiezen voor een luxe hotel aan de zee, maar Frankrijk heeft meer te bieden dan dat . Als je houdt van het simpele landelijke leven en graag de authentiek Franse sfeer wilt proeven kun je goed in een chambre d'hôte overnachten. Deze charmante Franse variant van een Bed & Breakfast kun je door heel Frankrijk verspreid vinden. Als gast van een chambre d'hôte slaap je bij de mensen thuis waardoor je ontdekt hoe de Fransen werkelijk in elkaar steken. Maar ook zijn er vele last minutes te boeken die appartementen en vakantiehuisjes aan bieden.

Cruises op de Middellandse Zee

Sommige last minutes bieden ook goedkopere cruise reizen aan. Een Middellandse Zee-cruise vanaf of naar zuid Frankrijk geeft je een heerlijke kans om je vakantie in Frankrijk door te brengen. Natuurlijk kun je deze cruise ook combineren met een landvakantie, en zo wat meer zien van de bijzonderheden die Frankrijk te bieden heeft. Als dit je wat lijkt kun je kiezen uit vele verschillende cruises, met cruisehavens als Monaco, Marseille, Toulon en Nice. Proef zo Frankrijk vanaf zee, en geniet ontspannen van dit bruisende, prachtige, unieke land!

LINKS:
Voetbalreis Paris Saint Germain