Belgie

BelgieBelgie is een bijzonder land, gewoon grenzend aan onze zuidelijke provincies. We slaan Belgie vaak gemakkelijk over op doorreis naar bijvoorbeeld Spanje of Frankrijk, maar wist je dat ook onze zuiderburen van alles te bieden hebben? Je kunt er een mooie stedentrip maken naar een van de grote steden, last minute naar de Ardennen reizen of genieten van de mooie plaatsen aan de kust. Belgie is wat kleiner dan Nederland, maar is minstens zo veelzijdig en staat natuurlijk bekend om de vriendelijke inwoners, die je in de helft van het land gewoon in het bekende Nederlands te woord kunnen staan.

Stedentrip naar Belgie

Wil je graag last minute naar Belgie voor een stedentrip? Je kunt dan denken aan Brussel en Antwerpen, maar ook aan steden als Brugge of Genk. Brussel is de hoofdstad van het land en bovendien een zeer belangrijke stad voor Europa, waardoor daar van alles te ontdekken valt. Antwerpen is wat kleiner, maar biedt onder andere een zeer groot aantal terrassen en gezellige pleinen om een pintje bier te drinken. In onder andere Brugge vind je een mooi historisch centrum, waar je op een unieke wijze doorheen kunt varen. Wat dat betreft is een last minute stedentrip naar Belgie een uitstekend idee, bijvoorbeeld wanneer je er gewoon eens een paar dagen tussenuit wilt.

Last minute naar de Ardennen

Houd je meer van de natuur? Dan vormt een last minute naar de Ardennen wellicht een goede keuze. Je kunt dan rekenen op een prachtig landschap in combinatie met voldoende mogelijkheden tot avontuur. Je kunt er zelf de natuur intrekken en gaan wandelen, of een mountain bike huren en laten zien wat je waard bent op de meest onbegaanbare terreinen. Je waant je totaal in een andere wereld, terwijl je de last minute naar Belgie op een heel voordelige wijze online kunt boeken.

Aan de kust in Belgie

Tenslotte kun je in Belgie uitstekend last minute aan de kust verblijven, waardoor je een scherpe prijs betaalt voor een accommodatie in een van de bekende badplaatsen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Knokke en Heist? Dit zijn twee plaatsen met een mooi strand en een gezellige boulevard, waar je kunt genieten van de verschillende restaurants en cafes. De verschillende plaatsen in Belgie hebben een totaal eigen karakter, waardoor ze stuk voor stuk de moeite waard zijn. Zodra je een last minute naar Belgie boekt weet je zeker dat je een heerlijke reis tegemoet zal gaan, waar je een scherpe prijs voor betaalt en waar je aankomt voordat je goed en wel vertrokken bent.